Taarten

Wat is nou een feestje zonder taart? En wat is nou leuker en lekkerder dan een unieke en originele taart speciaal voor u gemaakt. Bij Little store by Steph maken wij taarten voor u op maat. Van verjaardagstaart tot bruidstaart, wij maken het in uw stijl en smaak. Al onze taarten worden gemaakt op basis van biscuitdeeg. Ze worden gevuld met een laagje banketbakkersroom of met vanille of aardbeien bavarois. Ook kunt u ervoor kiezen om een laagje jam erbij te doen waardoor het wat zoeter smaakt. Zodra ze gevuld zijn maken we ze af door ze te besmeren met botercreme. Vandaar uit heeft u dan nog de keuze om ze met fondant te laten bedekken of na het afsmeren met strakke botercreme te versieren met chocolade die van de taart afdruipt, de zogenaamde drip taart.

Trends

Drip taarten zijn de trend van het moment. Ook ik ben hier helemaal fan van. Dit zijn meestal hoge taartjes met strakke zijkant waar chocolade vanaf druipt. Versiert met van alles zoals bijvoorbeeld: bloemen, chocolade, snoepjes of macarons. Eigenlijk al een feestje om naar te kijken.

Taarten rond

Afmeting taart

Aantal pers

Prijs

15cm

6

€19,80

20cm 10

€29,50

25cm 16

€39,90

30cm 24

€59,85

Taarten vierkant

Afmeting taart

Aantal pers

Prijs

15cm

10

€29,50

20cm 16

€39,90

25cm 24

€59,85

30cm 36

€89,75

Speciale taarten

Had u een speciale taart zoals een bruidstaart, zwangere buik, mannentorso, een eenhoorntaart of een drip cake willen bestellen? Dan kunt u voor de prijzen daarover met mij mailen. Prijzen zijn namelijk afhankelijk van uw wensen en het aantal personen waarvoor de taart bestemd is.


Extra opties:

3D figuren

Om de taart nog mooier te kunnen maken, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze leuke 3D figuren. Wij hebben een heel aantal mooie en handige mallen waarmee we mooie figuren kunnen maken. Bijvoorbeeld voor een babyshower hebben wij een mooie mal van een baby die slaapt. Dit soort figuurtjes kosten maar €5,- extra per figuur.
-----foto 3D figuren-----


Geboetseerde figuren

Sommige figuren zijn mooier om met de hand te boetseren. Dit vergt wat aandacht en tijd om dit mooi te kunnen realiseren. Hierdoor zijn de prijzen voor de hand geboetseerde figuren € 15,- per figuur.
-----foto geboetseerde figuren----


Stapeltaarten

Ook bieden wij uiteraard stapeltaarten aan. Nadat u uw formaat voor de taart heeft uitgezocht, geeft u aan hoeveel lagen u wenst. Wij rekenen €5,- extra per laag.


Allergieën

Uiteraard houden wij rekening bij het maken van een taart met eventuele allergieën. Geeft u het het bij de bestelling aan zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.


Voor het maken van de taart hebben wij minimaal 72 uur van te voren nodig.

Foto's van gemaakte taarten

Volg ons op

alle rechten voorbehouden ©littlestorebysteph